All I want for Christmas is a job at Hof ter Schelde

di 21-11-2023

All I want for Christmas is a job at Hof ter Schelde

We organiseren dit jaar een jobkerstmarkt in Hof ter Schelde. Deze valt samen met de gewone kerstmarkt zodat je ook ineens de gezellige sfeer kan opsnuiven en kennis kan maken met onze medewerkers, de bewoners en hun familie.
Heb jij zin om echt van betekenis te zijn voor een ander?
Zit zorgen voor anderen in je bloed en heb je een groot hart voor ouderen?

Zoek niet verder, maar lees vooral verder!

Jouw toekomstige collega's zijn fier dat ze werken in Woonzorgcentrum Hof ter Schelde!
Het is een unieke, moderne werkplek, met een prachtige ligging én een handige parking. De bewoners staan centraal en allemaal samen gaan we voor de best mogelijke zorg op maat van iedere bewoner. De collega’s vinden het er aangenaam werken en stoefen over de vele ruimte voor eigen inbreng en flexibiliteit. De toeslagen voor bijvoorbeeld weekendwerk maken het extra interessant en de maaltijdcheques zijn een leuke extra. Kortom, dé plek waar jij graag zal werken.

Woonzorgcentrum Hof ter Schelde maakt deel uit van de Zorgcampus Hof ter Schelde waar ook heel wat andere partners terug te vinden zijn. De Zorgcampus maakt zelf dan ook weer deel uit van het groter geheel MKL.
MKL is een vzw waar 600 medewerkers op 3 verschillende locaties (revalidatieziekenhuis RevArte, WZc Hof ten Dorpe en Zorgcampus Hof ter Schelde) het beste van zichzelf geven. We heten je dus graag welkom in een grote, warme organisatie waar mensen (zowel medewerkers als bewoners/patiënten) op de eerste plek komen. 

Tot op de jobkerstmarkt op 8 en 9 december 2023!

DELEN
© 2024 HOF TER SCHELDE | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV